кон излезот контакт информации english version
 
 

 


“ФОРТУНА”
е приватна компанија формирана 1992 година.Денеска, во својот сектор на делување, ФОРТУНА е една од најголемите трговски компании во Македонија. Поседуваме сопствен деловен простор - 2500 м2 отворен и 800 м2 затворен и сопствен возен парк за достава до нашите купувачи. Во моментот во “ФОРТУНА” се вработени 30 луѓе во два главни сектора.
“ФОРТУНА” е одговор на сите градежни инвеститори кои бараат фирма која може да ги снабди со сите потребни примарни и секундарни матријали за градба почнувајки од најмалата завртка или навртка па се до опрема за примарен водовод.Токму поради тоа, нашите најголеми купувачи се најголемите фирми од градежништвото, монтерските фирми, дрвната индустрија, металната индустрија, прехрамбената индустрија и други.
Исто така, за да одговориме на потребите на помалите потрошувачи, “ФОРТУНА” е присутна во петте поголеми и стотина помали маркети и продавници низ целата земја кои успешно ги снабдуваме секојдневно.

 
 
   
посетители
    Fortuna ® 2004